Aligners (nagenoeg onzichtbare beugel)

Wie wil er niet een stralende lach met tanden die gezien mogen worden?
Wel rechtere tanden, maar geen blokjesbeugel. Dan hebben wij de oplossing: aligners, dit zijn beugels die je nagenoeg niet ziet.

Invisalign beugel
Meisje met Invisalign beugel

Hoe het werkt?

Bij een gewone vaste beugel zie je de metalen slotjes op je tanden zitten. De aligners zijn transparante beugels gemaakt van kunststof en zitten om je tanden en kiezen heen. De behandeling bestaat uit een serie van deze transparante beugels die speciaal voor jouw behandeling op maat zijn gemaakt. Je hebt de aligners 22 uur per dag in. De hoesjes worden alleen uitgedaan tijdens het eten en bij het poetsen van je tanden. Afhankelijk van de correctie die nodig is voor jouw gebit zijn er een bepaald aantal aligners nodig. Zo kom je stapsgewijs tot het gewenste resultaat.

Mooie korting

Bij Orthospecialist Delft hebben we bijna twintig jaar ervaring met aligners. Wij bieden deze behandeling bovendien heel vaak aan en kunnen daardoor een mooie korting geven op de materiaalkosten van de beugel. Uiteraard bespreken wij samen met jou vooraf de prijzen en bekijken we of je een aanvullende verzekering hebt die hierin bijdraagt.

Doen!

Dus kies jij voor de onzichtbare beugel? Schrijf je dan in en maak een afspraak bij Orthospecialist Delft. Dan maken we een behandelplan dat afgestemd is op jouw glimlach!