Over ons

Bij Orthospecialist Delft werken wij aan jouw toekomstige lach en een goed functionerend en regelmatig gebit, dat makkelijk schoon te houden is. Hierbij stellen wij hoge eisen aan het eindresultaat.

Wij maken gebruik van de meest moderne technieken en materialen en richten ons helemaal op jou!

Onze orthodontisten en assistentes zijn erg gemotiveerd om samen naar dat speciale moment toe te werken dat je beugel er uit mag. Je zult opkijken van het resultaat: een stralend gebit.

Het team

De orthodontisten zijn Maria de Boer-Nidoli en Jan Willem de Boer.

Maria en Jan Willem hebben zich na de tandartsopleiding nog vier jaar gespecialiseerd binnen de orthodontie. Zij scherpen hun academische en orthodontische kennis bij door regelmatig naar congressen te gaan en trainingen te volgen.
 
Jan Willem en Maria hebben in meerdere commissies gezeten van de beroepsvereniging. Jan Willem is tot op heden nog voorzitter van de commissie die toezicht houdt op de kwaliteit van alle orthodontisten in Nederland. Sinds oktober 1997 zijn Maria en Jan Willem gevestigd met hun praktijk aan het Koningsplein in Delft. Zij oefenen na 25 jaar hun vak nog steeds met veel plezier uit!

Team Orthospecialist Delft

In deze praktijk wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de orthodontist worden overgenomen door de assistenten. De assistenten zijn hiervoor intern- en extern opgeleid en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de orthodontist, waarbij de orthodontist altijd eindverantwoordelijk blijft voor alle uitgevoerde handelingen.

Behandelruimtes

Kom jij bij ons werken?

We zijn op zoek naar:

  • Orthodontie assistentes. Ervaring in een orthodontiepraktijk is een pre
    maar ook gediplomeerde tandartsassistentes met interesse in deze functie
    worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.
  • Balie medewerkers. Ervaring in een orthodontiepraktijk is een pre.

Bij beide functies gaat het om minimaal 30 uur per week.

Indien je interesse hebt in één van deze vacatures nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar: pvalkenburg@orthospecialist-delft.nl